Kretschmer cere libertate după prima doză de Astrazeneca

Primul ministru al Saxoniei, Michael Kretschmer, a solicitat o relaxare mai rapidă a restricțiilor corona pentru persoanele care se vaccinează cu Astrazeneca. „Oricine este vaccinat cu astrazeneca ar trebui să obțină mai multă libertate la trei săptămâni după prima doză”, a declarat politicianul CDU pentru ziarele grupului Media Funke (edițiile de duminică). El a făcut referire la un regulament corespunzător din Austria.

„Protecția este deja foarte bună după prima vaccinare Astrazeneca”, a spus Kretschmer. În același timp, șeful guvernului a făcut campanie pentru utilizarea agentului rus Sputnik V în Germania. „Putem folosi orice vaccin aprobat”, a spus el. Deși nu este încă sigur dacă partea rusă va reuși să obțină o aprobare Europeană pentru Sputnik V, el spune că vede o serie întreagă de oameni care ar fi dispuși să ia acest vaccin. „Dacă avem această oportunitate, ar trebui să fim fericiți.”(Agenția de știri dts)dintre toate țările europene, emigranții din Germania sunt încă cel mai adesea atrași în Elveția. La începutul anului 2020, aproximativ 307,000 de cetățeni germani își aveau reședința în țara vecină, a anunțat joi Oficiul Federal de Statistică (Destatis). Conform datelor Agenției de statistică a UE Eurostat, numărul acestora a crescut de ani de zile.

Față de 2019, creșterea a fost de 0,4% sau aproximativ 1200 de persoane. Pe locul doi în rândul destinațiilor de emigrare se află Austria, unde aproximativ 200.000 de germani și-au avut reședința în 2020. Creșterea de la an la an a fost de patru la sută, sau în jur de 7,600 de persoane, mai mare decât în Elveția. Schimbarea reședinței este facilitată în ambele cazuri de proximitatea spațială și de lipsa unei bariere lingvistice. Al treilea cel mai mare grup de cetățeni germani, în jur de 142.000 de persoane, locuiau în Regatul Unit – dar numai datele pentru începutul anului 2019 sunt disponibile aici. Spania a urmat la numărul patru dintre cele mai populare țări de destinație, unde aproximativ 139,000 de germani au fost rezidenți în 2020. (Agenția de știri dts)
Foto: steagurile Elveției la Geneva, prin Agenția de știri dts

Date Privind Frauda Emigranților

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping cart

close